Alles over dakdekken | samenwerkingsverband van dakdekkers | landelijke dekking

Wat kost dakdekken ?

Op deze en onderliggende pagina's geven wij u zowel indicatieve uurtarieven voor dakdekkers als ook indicatieve kosten voor veel voorkomende dakbedekkingswerkzaamheden.

Wat kost een dakdekker?

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor alle soorten dakbedekkingen.

Meer informatie over kosten dakdekkers

Es wurden keine Produkte gefunden, die Ihren Kriterien entsprechen. Wählen Sie andere Filter-Optionen.

Tsja, wat kost dakdekken eigenlijk ?

Er zijn veel variabelen die meespelen bij het bepalen van de kosten van het laten aanbrengen van dakbedekking, onder meer het soort dakbedekking alsmede de vorm van de daken en de daaruit volgende moeilijkheidsgraad. Maar er speelt nog veel meer mee: het verwijderen van oude dakbedekking en het beoordelen en eventueel opnieuw aanbrengen van de onderconstructie is ook belangrijk. De manier waarop de onderconstructie ofwel dragende constructie van dakbedekking wordt aangebracht is essentieel voor zowel een goede werking (water- en winddicht dak) als ook de isolerende werking (thermische en geluidsiolatie) en moet voldoende draagkracht bieden aan mensen die er op zo nu en dan op staan en plaats bieden aan installaties als airconditioning units.

Ook het vervangen van het gootwerk en de hemelwaterafvoer en aansluitingen op de liggende riolering is een onderdeel van dakdekkerswerkzaamheden. Daktrimmen, dampremmende folie, dakballast: er komt veel kijken bij hoogwaardige dakdekkers werkzaamheden.

Een goede dakdekker zal de situatie inspecteren, de wensen aanhoren, beoordelen en u adviseren. Belangrijk om te weten is dat het gebruikelijk is dat er 10 tot 20 jaar garantie wordt gegeven op de werking van de gehele constructie.

Grind om te voorkomen dat dakbedekking weg waait.
Grind om te voorkomen dat dakbedekking weg waait.

VRIJBLIJVEND OFFERTES AANVRAGEN

Het herstellen, vernieuwen of compleet opnieuw aanbrengen van dakbedekking is een secuur werk waar hoge eisen aan gesteld worden. Bij foutieve aanleg kan veel vochtschade ontstaan met alle gevolgen van dien. Het loont de moeite om meerdere offertes bij goede dakdekbedrijven uit uw regio aan te vragen. Via dakbedekking-experts.nl kunt op een eenvoudige wijze in 1 stap bij circa 4 a 5 dakdekbedrijven volledig gratis en vrijblijvende offertes en documentatie aanvragen. Klik op de knop hieronder.

Wat kost een dakdekker?

Gratis en vrijblijvend offertes aanvragen
Alle soorten dakbedekking (Bitumen, dakpannen, kunststof, riet, zink, dakisolatie etc.)
In alle regio's in Nederland
Met garantie
Eenvoudig prijs en kwaliteit vergelijken
Aanvragen is volledig gratis en verplicht u tot niets