Dakbedekking-experts.nl

Startpagina | Wie zijn wij ? | Privacy | Disclaimer | Contact | Sitemap | VOOR DAKDEKKERS

Privacy

Inleiding

Indien u surft op het wereld wijde web en een website bezoekt dan dient een website te voldoen aan bepaalde eisen en wetten, zowel op Nederlands als op Europees niveau. Deze wetten hebben als primair doel uw privacy te beschermen. Op deze pagina lichten wij toe welke wetten van toepassing zijn op deze website en hoe wij (Treechicken BV) hieraan voldoen.

Inzake de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP)

In Nederland wordt de privacy van persoonlijke gegevens geregeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Hierin wordt geregeld onder welke voorwaarden persoonsgegevens verwerkt mogen worden. Treechicken BV exploiteert en beheert de website www.dakbedekking-experts.nl en biedt de mogelijkheid offertes aan te vragen middels een Iframe waarbij u rechtstreeks een offerte aanvraagt bij onze partner die deze offerte-aanvragen aanbiedt bij aangesloten dakbedekkingsbedrijven c.q. dakdekkers direct bij u in de regio. Uw persoonlijke gegevens worden niet door ons geregistreerd, maar komen direct bij onze partner terecht.

Aanvragen van offertes

Om u in staat te stellen een offerte aan te kunnen vragen bij aangesloten partnerbedrijven is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. Deze gegevens gaan in de meeste gevallen niet verder dan uw basis NAW-gegevens en informatie benodigd voor de partnerbedrijven om tot een goede offerte te kunnen komen. De offerteaanvragen worden door onze partner per email doorgestuurd naar aangesloten partnerbedrijven. Zij zijn contractueel gebonden uw gegevens uitsluitend te gebruiken om een offerteaanvraag op te stellen en daar contact met u over op te nemen.

Bescherming persoonsgegevens

Onze partner garandeert dat men heel zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaat. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden naast uiteraard de bedrijven waarbij u een offerte aanvraagt. Men heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen u een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die u achterlaat en de verwerking ervan.

Inzage gegevens en contactgegevens

Gebruikers van dakbedekking-experts.nl hebben het recht hun gegevens in te zien en zo nodig te laten corrigeren. Heeft u vragen en of opmerkingen over het privacy beleid? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Op 5 juni 2012 is de nieuwe Telecommunicatiewetgeving in werking getreden waarmee artikel 11.7a (hierna te noemen 'cookiebepaling') wordt geïmplementeerd.

Wat zijn cookies ?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wat doen wij met cookies ?

Wij gebruiken cookies als techniek om informatie te verzamelen en te gebruiken waardoor deze website gemakkelijker wordt voor u om te gebruiken. Wij kunnen dankzij bijvoorbeeld cookies zien hoe vaak deze site en welke pagina's bezocht worden. Verder maken sommige cookies het mogelijk om surfgedrag te volgen. Hierdoor kunnen er op de website relevantere advertenties getoond worden. Onder andere deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen zodat deze ook in de toekomst voor u gratis te bezoeken blijft.

Tracking Cookies

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders 'tracking cookies'op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina's u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om uw advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn.

VRAGEN ? STUUR ONS EEN BERICHT

Google analytics cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die door Google verzamelt wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Treechicken BV & dakbedekking-experts.nl

Dakbedekking-experts.nl is een website die ontwikkeld is en beheerd wordt door Treechicken BV, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van relevante informatie over (actuele) isolatie en energiebesparende onderwerpen zoals onder andere zonne-energie, asbestsanering, bestratingen, dakbedekking, kozijnen, dakkapellen en serres. Treechicken BV is zelf echter geen erkend adviseur, intermediair of installateur.

Treechicken BV
Vestigingsadres:
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland

KvK-nr 51797917
BTW nr NL850176165B01

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl